HABERLER

5. BUSİAD Yenileşim Ödülleri sahiplerini buldu

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’nin, Bursa Uludağ Üniversitesi işbirliğinde bu yıl 5.’sini düzenlediği Yenileşim Ödülleri Almira Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Büyük Ödülü bu yıl Bursa Büyükşehir Belediyesi aldı.

Bursa’da faaliyet gös­teren kurumların, yenileşim süreçlerini içsel­leştirmelerine ve yenile­şimi yönetebilmelerine destek olmayı amaçlayan Yenileşim Ödül süreci dü­zenlenen törenle sona erdi.

Aktaş: Yenileşim bütçesini artırıyoruz

2013 yılından beri, iki yılda bir verilen Yenileşim Ödüllerinde Büyük Ödül’ün bu yılki sahibi Bursa Büyükşehir Beledi­yesi oldu. Ödülü BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar’dan alan Bursa Büyükşehir Be­lediye Başkanı Alinur Aktaş, iş insanlarının ara­sında Yenileşim Ödülü’nü almanın kendilerini çok se­vindirdiğini söyledi. Ekip arkadaşlarına özel teşek­kür eden Aktaş, “13 bin 500 çalışanımızla bu işi yaptık. 197 arkadaşımız hiçbir ekstra ücret isteme­den bu sürece katkı sağla­dılar. Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Daire Başkanlı­ğını kurduk. 2.3 milyon pound destek aldık Britan­ya’dan. Yalın belediyeciliği hayata geçirdik. Değer üretmeyen her şey gerek­sizdir. 2023 yılında yenile­şim bütçesini yüzde 1’den 2’ye çıkarıyoruz” diye ko­nuştu.

Tören de ayrıca ayrıca kategori ödüllerine 3 firma layık görülürken iki fir­maya da Yenileşime Gönül Veren Ödülü verildi.

Büyük Ödül

Buğra Küçükkayalar - Alinur Aktaş

Bilgi, İşbirlikleri Kaynak Yönetimi Kategorisi

Veda Girgin Eroğlu - Ali Erman Aytaç

Çalışanlar Kategorisi

Alper Pekmezcioğlu - Tuncer Hatunoğlu

Liderlik Kategorisi

Ergun Hadi Türkay - Erol Türkün - Buğra Küçükkayalar

Yenileşime Gönül Verenler Kategorisi

Sevda Keskin Gülmez - Ceyhan Öztürk

Yenileşime Gönül Verenler Kategorisi

Uğur Urkut - Oktay Yılmaz